Coach / Counselor

Ben je op een punt in je leven beland waarop je niet weet hoe verder? Ben je uitgekeken op je werk? Vraag jij je wel eens af hoe je de laatste jaren van je carriére vol gaat maken? Sta je voor een grote beslissing: ga ik wel of niet…. en hoe dan verder?

Als coach, counselor en bemiddelaar begeleid ik mensen bij veranderingsprocessen die ze doormaken. Dat kan op het werk zijn of privé. Coaching is een krachtig hulpmiddel om na te gaan waar je staat en welke richting je in je leven of werk op wilt gaan.

Omdat ik zowel van mensen als van organiseren hou, maak ik daar graag verbinding tussen. Ik word blij van het coachen van individuen en teams. Ik zorg er graag voor dat je de draad van je leven en werk weer op kunt pakken en dat je weer zelf de regie hebt. Graag bied ik je, als een reisgenoot de gelegenheid om tot bezinning, inzicht en ontspanning te komen.

 

Wat bied ik je?

Een luisterend oor en een klankbord. Soms is er behoefte om je verhaal eens aan iemand te vertellen. Iemand die neutraal is en onafhankelijk ten opzichte van jou en je omgeving. Je hebt ruimte om te vertellen wat er is. Ik adviseer je niet, maar houd je een spiegel voor, zodat je naar jezelf kunt kijken. Vandaar uit kunnen we zien wat nodig is voor het vervolg.

Uitgangspunten

Ieder mens is gelijkwaardig. Je wilt werken aan jouw ontwikkeling en los komen van wat je tegenhoudt om als vrij mens te leven. Ik daag je uit om je antwoorden te vinden in datgene wat in jouzelf leeft.

Ik……

leef dichtbij jezelf en vanuit een ‘innerlijk kennen’. Wat betekent autonomie voor jou? Hoe kun je ‘dichterbij jezelf’ zijn? (Her)ken je wat bij jou past? Je ontdekt dit op verschillende manieren, in gesprek en ook in stilte en focus op het innerlijk.

…… en de ander

vanuit een kennen van jezelf, kun je ook de ander open benaderen. Wie zichzelf kent en weet wat hij of zij nodig heeft, kan betrokken zijn op de ander. Zonder zichzelf te verliezen.

 

Wandeling

Het kan plezierig zijn om je verhaal te vertellen tijdens een wandeling. Wandelen doen we in de duinen en langs het strand. Het zijn mooie plekken en de zee, het strand en de wind kunnen het hart ‘luchten’. Voor de een is dat heilzaam, een ander voelt zich prettiger in de stilte binnen. We hebben de keuze.

Neem contact op als je verder wilt praten.