Officemanagement

Organiseren en mensen, daar hou ik van. Als zzp-er ben ik gewend om in te springen waar tijdelijk iemand nodig is. Dat vraagt flexibiliteit en meedenken in hoe zaken aangepakt worden. Ik schakel snel naar activiteiten en heb veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers. ‘Spin in het web-zijn’ is iets waar ik de kwaliteiten voor heb en waar ik blij van word.

Sinds 1997 werk ik vanuit mijn eigen bureau voor Right Hand managementondersteuning.

Werken als managementassistent/officemanagement heeft mijn passie. Wie mij inhuurt, krijgt iemand die houdt van organiseren en van mensen. Een zzp-er die gewend is om in te springen waar dat (tijdelijk) nodig is, die flexibel is, kan ordenen en meedenkt in de aanpak van zaken die spelen. Een ‘spin in het web’ die blij wordt van het betrokken zijn op de organisatie en graag haar kwaliteiten daarvoor inzet.

Ervaring: opzetten van een secretariaat, notuleren, afhandeling correspondentie, planning tot stand komen van bijvoorbeeld jaarverslagen en presentaties (van concept tot klaar voor publicatie), werken aan verbetering van processen, personeelszaken, re-integratietraject bij zieke werknemers, opleidingsadvies.